SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU

Garázskapuk, Kerítés építés, Villanyszerelés és minden ami egy klassz házhoz kell

Szekcionált garázskapu építés Nyíregyháza Debrecen és Miskolc környékén!

Szekcionált garázskapu tervezését és kivitelezését vállaljuk Nyíregyháza és környékén. Több tíz éves pályafutásunk alatt, számos elégedett ügyfelünk beszámolhatna róla hogy miért a PAN-Solution Kft. a megfelelő választás szekcionált garázskapu kivitelezése esetén.

Azonban a szekcionált garázskapunak annyi előnye van, hogy elsősorban magát a szekcionált garázskapu tulajdonságait ecsetelném és csak azután fejteném ki cégünk erősségeit.

Miért hasznos a szekcionált garázskapu? Az egyik legfontosabb tulajdonsága ennek a garázskapu típusnak a helytakarékosság. A kapu a garázs mennyezetéhez kapcsolódik, sínpáron függőlegesen futnak a lamellák, maga a kapu ezáltal nem foglal helyet a nyílásban, így nagyobb hely kihasználására ad lehetőséget. Leegyszerűsítve ez a technikai megoldás az átlagosnál szélesebb autóknak kedvez, hiszen a garázs előtt és a garázsban is több helyett lehet használni. Íves garázs nyílásba csakúgy beilleszthető, mint téglalap alakúba. A szekcionált garázskapu további előnye hogy hőszigetelő és mind a négy oldala tömítéssel ellátott. A csapadék a tömítés miatt nem tud bejutni a garázsba. A szekcionált garázskapuk kifejezetten biztonságosak, hiszen ujjbecsípődés ellen védettek. Ez a típusú garázskapu betörés gátló változatban is elérhető. Kézi vagy akár motoros irányítás is választható.

A magas stabilitással rendelkező szekcionált Eurokapu garázskapuk, poliuretán habos hőszigeteléssel, 4 cm vastagsággal bírnak, időjárás álló, tűzi horganyzott, porral szórt acélszekciókkal. Szekcionált garázskapuk elérhetőek kazettás-, bordázott-, szélesbordázott-, sima felületű-, fautánzatú kivitelben.

A kivitelezést szekcionált garázskapuk esetében is az egész ország területén vállaljuk. Kiemelt helyszíneink szekcionált garázskapu kivitelezésében Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc és vonzáskörzetük. Alapszíne fehér a szekcionált garázskapunak, de rendelhető bármilyen RAL színben. Ha bármelyik szolgáltatással, termékkel kapcsolatban szeretne tájékozódni, kérjen ajánlatot elérhetőségeink valamelyikén! Ne feledje szekcionált garázskapu tervezése és kivitelezése esetén érdemes mihamarabb profikhoz fordulni, hogy ne érje meglepetés a későbbiekben sem az árakkal sem pedig a minőséggel kapcsolatban. Forduljon hozzánk bátran, szeretettel fogadjuk kérdéseit és gyorsan, profizmussal fordulunk Ön felé, hogy a megfelelő minőséget kapja, elfogadható határidőn belül.  Szekcionált garázskapu tervezés és kivitelezés Nyíregyháza és környékén, Miskolc és vonzáskörzetében, Debrecenben és a környező településeken, a szekcionált garázskapu szakértőtől, a PAN – Solution Kft.-től.