Ipari Kapu

Ipari kapu építés Nyíregyháza, Debrecen és Miskolc környékén!

Ipari kapu építés Nyíregyháza, Debrecen és Miskolc környékén!

Ipari létesítmények, raktárak, logisztikai központok, mezőgazdasági épületek, autómosók, gyárépületek. Mi az ami, közös ezekben az épületekben? Az ipari kapu. Vagyis az ipari kapu az, amit minden a felsoroltakhoz hasonló létesítményben meg kellene, hogy találjunk. Miért? A sok fontos tényező közül, kérem engedje meg, hogy csak a legfontosabbakat kiemeljem. Biztonság, energiatakarékosság, logisztika, esztétika, megbízhatóság ár-érték arány. Ezen felsorolásból kitűnik, hogy mennyi minden múlik azon, hogy a megfelelő minőségű ipari kapuval lássa el létesítményét és természetesen az sem mindegy, hogy ki tervezi meg és építi be az ipari kapuját. Ahhoz azonban, hogy teljes képe legyen arról, milyen szempontokat kell figyelembe vennie, amikor kiválasztja az ipari kaput illetve azt a céget, aki majd beépíti a kaput, meg kell vizsgálni több szempontból a témát.

Néhány, ugyan száraz és unalmasnak tűnő tény következik, melyek mindegyike fontos információ ahhoz, hogy láthassa, miért biztonságos, energiatakarékos és megbízható az Ipari Eurokapu. Az ipari kapuk erősített vasalattal, görgőkkel, dupla zsanérral szereltek. Tömör tengellyel rendelkeznek az extrém igénybevételnek megfelelően. A panelek 40 mm vastag, horganyzott acéllemezből készülnek poliuretán habbal töltve, poliészter festékkel bevonva. Minden szerkezeti elem korrózióvédett. Az ipari kapu körül és a panelek között gumitömítés található. Az ipari kapuk rugótörés és kötélszakadás (zuhanás elleni védelem) gátlóval vannak ellátva. Valamint számos opcionális egységgel bővíthető (személybejáró, élvédelmi optoszenzor, stb.). Rendelhető normál, függőleges, tetőkövető, és magasított sínvezetéssel az igényektől függően. A kapuk mozgatásáról a kézi lánc, vagy az ipari tengelyhajtás gondoskodik.

Nem igazán mondhatnánk, hogy ezen tények esztétikai szempontokat is felsorakoztattak de legyen szó egy házról, garázs kapuról, vagy egy épület ipari kapujáról, fontos tényező, hogy az esztétikum is szívünkhöz közel álló legyen, amikor kiválasztjuk azt amire szükségünk van. Ipari kapuval kapcsolatban esztétikumról, szépségről beszélni, mennyire fontos? Szerintünk nagyon, hiszen nem mindegy, hogy mennyire sugároz összhangot, kiegyensúlyozottságot és megbízhatóságot cégünk, amikor tetőtől talpig megvizsgálják. Márpedig egy az épületünkhöz tökéletesen illő ipari kapu mindezt kölcsönözni tudja számunkra. Ami még szintén nem kapott indoklást eddig az a logisztika kérdése, de azért nem szeretnénk ezt bővebben ecsetelni, mert ha a kapu miatt nehezen megy a ki-és berakodás egy munkaterületen, az eléggé megnehezítheti a cég életét. Ezért logikus, hogy egy gyors, terhelhető, megbízható ipari kapu, gördülékennyé teszi a raktári munkát, ezáltal pénzt termel és költségektől óv meg.

Szerintünk ennyi indok és logikus érv, elegendő ahhoz, hogy bátran ajánljuk Önnek az Ipari Eurokaput és szakértelmünket. Ha ipari kapura van szüksége, keresse a Pan – Solution Kft. munkatársait, akik készséggel állnak rendelkezésére, legyen bármilyen kérdése.