ALUMÍNIUM KERÍTÉS ÉPÍTÉS

Az alumínium kerítés építés az Ön otthona számára is biztonságos, modern és időtálló megoldást nyújt.

Miért előnyös az alumínium kerítés építés?

Napjainkban a kovácsoltvasból és fából készült típusok mellett az alumínium kerítések is egyre népszerűbb választások. Ez elsősorban a strapabíró kialakításuknak és modern megjelenésüknek köszönhető. 

Ismerje meg a következő írásunkból az alumínium kerítés építés legfontosabb előnyeit! 

1. Időtálló

Az alumínium kerítés építés egyik legfontosabb előnye kétségkívül az időtállóság. 

Amikor egy otthon korszerűsítéséről beszélünk, olyan megoldásokat keresünk, amelyek akár évtizedekig is ellátják a feladatukat. Szerencsére az alumíniumból készült kerítés pontosan ilyen. 

Strapabíró kialakításának köszönhetően a heves esőzések sem tesznek kárt a kerítés festésében. Így a kerítés akár az extrém időjárási körülmények között is stabil védelmet garantál.

2. Valóban korszerű megjelenést biztosít

Ha az otthona stílusához tökéletesen illő kerítést szeretne építeni, mindenképpen érdemes számításba venni az alumíniumot is. 

Például egy metál fekete színű alumínium kerítés egyszerre nyújt modern és robosztus megjelenést. Kiválóan illik kertvárosi és ipari környezetbe is, ennek köszönhetően minden esetben megbízható választás. 

Ha Ön Nyíregyházán és környékén él, akkor az alumínium és acél kerítés építését kollégáinkkal még gyorsabb idő alatt elvégezzük. Tekintse meg a referenciáinkat, és gondoskodjon az időtálló és korszerű kerítésről! 

3. Nincs rozsdásodás

A rozsdásodás sajnos rengeteg vasból készült tárgyat tesz tönkre. Egy rozsdás kerítés látványa már önmagában kellemetlen lehet, de a korrózió a használatát is jelentősen megnehezítheti. 

Azonban alumínium kerítés építésével nincs esély a rozsdásodásra. Ennek oka, hogy a vassal ellentétben az alumínium nem oxidálódik. Így a kerítés mindig rozsdamentes, makulátlan állapotában fog a háza előtt állni. 

Érdekesség: Kutatások szerint az alumínium teljes lebomlása kb. 10.000 évet vesz igénybe. Ez a tény is bizonyítja, hogy az alumínium nagyon hosszú távon képes stabilitást nyújtani. 

4. Minimális gondozást igényel

További jó hír, hogy az alumínium kerítés alig igényel karbantartási munkálatokat. Legfeljebb a tiszta megjelenéséről célszerű gondoskodni. 

Összehasonlítva a kovácsoltvas kerítésekkel, az alumínium típusokkal sokkal kevesebb a teendő. Amíg a kovácsoltvasakat 3-5 évente érdemes újra festeni, addig az alumíniumból gyártott kerítéseket egyáltalán nem szükséges felújítani.  

Gyártáskor az alumínium kerítések többszörös védőréteget kapnak, Ezek közé tartozik a porfestő bevonat is, amely biztosítja a korrózió állóságot, illetve fenntartja a gyártói festés eredeti állapotát. 

Alumínium kerítés építés iránt érdeklődik?

Mivel a kerítés az első dolog, ami az otthonát elválasztja a közterülettől, ezért célszerű a hosszan tartó és magas minőségű megoldásokat választani. 

Alumínium kerítés építést Miskolc, Debrecen és Nyíregyháza környékén vállalunk. Az Ön egyedi igényeinek felmérését követően szakembereinkkel az elsőtől az utolsó lépésig mindent megvalósítunk, a kerítés tervezésétől kezdve egészen a beépítésig, illetve az átadásig. 

Ha Ön is alumínium kerítéssel szeretne gondoskodni otthona biztonságáról és korszerű megjelenéséről, keressen minket bizalommal!